31 december 2008

Nyårsafton

Ledigt idag, ändå uppe med tuppen. Första nyårsafton som jag är ledig på jag vet inte hur många år. Systembolaget brukar vara välbesökt en dag som denna så jag brukar jobba, men sen vi byggde om så klarar man sig på lite mindre personal och fick vara ledig.

Igår tog försäljningen fart lite senare än väntat, rätt så lugnt på förmiddagen, då hade vi tänkt plocka varor men Lagena lyckades vara sena och kom inte förrens 13:15, mitt i lunchen. Det var en del hål i hyllorna efter igår men det mesta finns alternativ till, förutom den söta bubblande sorten då. Försäljningen av mousserande ökar för varje år, verkar inte hjälpa hur mycket man vräker hem ändå tar det slut, kan det vara så att någon har gett sig faan på att tömma våra hyllor? Att man sedan har statistik från en överdiskbutik att gå på gör väl knappast saken bättre.

Blir lite lugnt firande med familjen hemma ikväll, tänkte laga plankstek, Créme Brulé var visst också beställt. Kanske skall kolla så man har något bubbel hemma också. *skäms*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Var på systemet här i Örebro igår och herre jösses så tomt det var överallt!!

Fargash sa...

Vi sålde för 1,9 igår, idag var det lugna gatan.