16 juni 2009

Minisemester

I fredags bar det iväg upp till vagnhärad för att träffa mor o far samt systrarna. Vi kom iväg runt sju tiden och var framme vid nio, lite mat och öl intogs innan sängen. Lördagen tillbringades på Trosa Marknad, mest skit som vanligt men alltid kul att titta runt lite. Till kvällen kom grabbarna förbi husvagnen för ett par pilsner.

Söndagen tillbringades i ösregn hela dagen, gjorde inte så mycket, var med mor o far och käkade pizza sen tog vi en liten tur till Trosa och kollade in omgivningarna, sen gav vi upp och bestämde oss för att ändå åka hemåt eftersom det regnade så mycket. Väl framme vid kolmården så lös solen och vi planerade om och åkte mot sörsjöns camping för en natt. Vi kollade runt på campingen på kvällen, åt lite mat och sov sedan gott.

Måndagen inleddes med en promenad, vi började följa en motionsslinga som vi trodde var 2,5 km lång men den gick visst runt hela sjön och var ca 10 km. Därefter så gick vi och började klättringen. Äventyrsbanor uppe i trädtopparna. Klättringen varade 2,5 - 3 timmar och efter det så var man rätt så slut. Det sista man fick göra var att åka linbana från ett högt träd på en kulle ner över sjön, en sträcka på ca 400 meter i en hastighet av ca 45 km/h. På tok för snabbt för mig. På vägen hem stannade vi till och kollade in Media Markt i Norrköping, åt lite på Mc och fortsatte sedan hemåt.





Fler foton finns här.

Inga kommentarer: