Hemma igen efter ledarmöte i Norrköping. Tisdagen ägnades åt att mestadels se på lite teater kopplat till våra "kompetenser" från det nya "kompetensbiblioteket. Dagen avslutades med middag i värmekyrkan och efterföljande dans.
Förrätt
Lufttorkad skinka med kräftmousse, parmesan och rostade pinjenötter.
Dryck - Saint Clair Riesling
Varmrätt
Kalvmedaljonger med kantarellsås, ångkokta primörer och sesampotatis.
Dryck - Barbera d´Alba
Dessert
Glasstårta med spunnet socker, rårörda björnbär och hallon
Dryck - Muscat de Beaumes de Venise
Onsdagen började med en statig hotellfrukost, därefter bar det iväg till arbetsmuseét för att titta på utställningen VAR GÅR GRÄNSEN? om alkohol, arbetsliv och ansvar, samt få lite information om vårat nya kassasystem som rullar ut nästa år.
Vad gör du här?
13 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar