30 november 2008

Ledig Helg

Så var helgen strax till ända. Ledigt denna vecka. Fredagskvällen blev rätt så lugn, över till grannen en sväng och tog några glas som gärna ville hänga kvar i huvudet på lördagen. Vaknade sent allihop, M ringde och de ville komma, upp och hoppa, röja lite samt förbereda lunchen. Efter maten så bytte jag däck på Carros bil, då däcken hade levererats på fredagen. Lite glögg och pepparkakor m ädelost efter det och sen lite tittande med ena ögat på tv´n.

Sov länge i morse också. Använde den lilla toaletten idag, visade sig efteråt att det var blött på golvet, vattencisternen sitter visst löst så den läcker i nerkant, blev till att strypa vattentillförseln samt torka upp allt vatten. Har kollat runt lite på något nytt nu när vi ändå behöver ny vattenklosett. Skulle kunna tänka mig vita väggar samt golv och skåp i valnöt, alternativt en linolium i shackrutigt.



Ovanstående finns på K-rauta, står bara bredden och inte djupet. Vi behöver lite mindre handfat än det som sitter där nu då detta inte är orginal och lite för djupt.
Skulle behöva flytta toastolen några centimeter i sidled också. Undrar om detta går att lösa med någon koppling utan att flytta avloppshålet?

Har just gjort rent i sovrum och badrum, måste stryka lite arbetskläder till morgondagen också, fixa lite mat också, sen få in barnen i duschen.




Inga kommentarer: