5 april 2009

RÖJ

Gårdagen inleddes med garageröj, fyllde hästtransporten till bredden och körde det till tippen. Väl hemma igen så forsatte städningen av garaget så nu ligger var sak på sin plats och man kan faktiskt ta sig fram därinne. Klippte sen ner lite buskar mm innan det var dags för lunch.

Efter lunchen började jag dammsuga ena bilen med en efterföljande tvätt på det. Sopade sen garageuppfarten och längs med staketet ifall de kommer och sopar gatan i veckan. Därefter så cabbade jag ner och åkte en lite sväng i det härliga vädret, hög musik och vinden vinande i håret.

Till middag blev det grillad fläskfile och potatiskroketter till oss vanliga människor, grabben skulle i vanlig ordning ha sin grillade laxbit.

I dag verkar solen lysa med sin frånvaro och inte bli särskilt varmt, vill ha sommar nu.... starta upp poolen, få igång värmepumpen till denna och skrämma upp vatten temperaturen till en sisådär 34 grader.

Möte i Linköping i morgon, skall bli trevligt. Släcka bränder skall vi visst få lära oss också, sen blir det väl full fart hela veckan då det vankas påsk. Påsköl och lite kryddat brännvin skall väl säljas, jobbar påskafton då det är min jobbhelg.

3 kommentarer:

Fargash sa...

Tack vare er chefsjävlar så får vi gratis frukost o lunch imorgon :D

Anonym sa...

Vilket hår?

Emelinda sa...

Tänkte precis som anonym: Vilket hår?? :P